Glasspinnar med tropisk frukt och Amarula
Foto: Altia

Glasspinnar med tropisk frukt och Amarula

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 1 st vaniljstång
  • 125 ml Amarula
  • 250 ml grekisk yoghurt naturell
  • 1 kopp färsk frukt bitar av papaya, ananas, plommon och passionsfrukt
  • färska kryddor mynta, timjan och blommor från örter

Instruktioner
 

  • Skölj frukten och örtkryddorna. Skär frukten i mindre bitar.
  • Skrapa ur vaniljkornen ur vaniljstången.
  • Blanda Amarula med vaniljen och grekisk yoghurt.
  • Lägg den färska frukten och örterna i dina glasspinne-formar.
  • Häll yoghurtblandningen i formarna och var noga med att fylla alla tomrum kring frukterna.
  • Sätt in i frysen och låt stå över natten eller tills de är helt frusna.
  • Ta ut glasspinnarna ur frysen några minuter innan de ska serveras så blir det lättare att få ur dem ur formarna.
Skriv ut receptet

relaterat

Konfekt

Praliner med smak av Baileys Chocolat Luxe

För att göra egna praliner hemma krävs en pralinform och kakaosmör, något som kan inhandlas exempelvis från Chokladfabrikens butiker eller i deras webbshop. Guld- och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.