Go Back
Portioner 4 portioner
Glasspinnar med tropisk frukt och Amarula

Ingredienser
  

  • 1 st vaniljstång
  • 125 ml Amarula
  • 250 ml grekisk yoghurt naturell
  • 1 kopp färsk frukt bitar av papaya, ananas, plommon och passionsfrukt
  • färska kryddor mynta, timjan och blommor från örter

Instruktioner
 

  • Skölj frukten och örtkryddorna. Skär frukten i mindre bitar.
  • Skrapa ur vaniljkornen ur vaniljstången.
  • Blanda Amarula med vaniljen och grekisk yoghurt.
  • Lägg den färska frukten och örterna i dina glasspinne-formar.
  • Häll yoghurtblandningen i formarna och var noga med att fylla alla tomrum kring frukterna.
  • Sätt in i frysen och låt stå över natten eller tills de är helt frusna.
  • Ta ut glasspinnarna ur frysen några minuter innan de ska serveras så blir det lättare att få ur dem ur formarna.
Skriv ut receptet