Wienernougat
Foto: Samuel Unéus

Wienernougat

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Recept av Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020.
Portioner 6 personer

Ingredienser
  

  • 125 g nougat
  • 75 g mörk choklad
  • 2 dl mandel

Instruktioner
 

  • Rosta mandlarna i ugnen på 150°c i ca 10 min. Smält nougat och choklad i ett vattenbad. Blanda sedan allt i bunken med chokladen och häll i en plastad form. Toppa med lite extra mandel. Låt svalna i kylen och skär sedan i fyrkanter.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.