annons

Varmrökt regnbåge i paket med spetskål och rabarber
Foto: Diageo

Varmrökt regnbåge i paket med spetskål och rabarber

Varmrökt regnbåge i paket med spetskål och rabarber

Ingredienser
  

  • 200 g varmrökt regnbåge tas isär
  • 1 st äppelskiva
  • 4 st champinjoner
  • 1 stång rabarber
  • 100 g spetskål
  • 100 g smör1 citron
  • st Kokt potatis mosas
  • Ramslök / purjolök
  • Citronskal
  • Björkblad, gröna enbär och granskott

Instruktioner
 

  • Dela bakplåtspappret och aluminiumfolien i två lika stora delar och mosa potatisen i botten på varje del.
  • Skär champinjonerna i skivor, finstrimla spetskålen och skala rabarbern i tum-stora bitar. Lägg detta över potatisen tillsammans med små bitar av fisken.
  • Toppa varje paket med 50 g smör och citronzest.
  • Vik sedan ihop paketen och lägg i elden eller i stekpannan.
  • Låt paketen ligga i 10–15 minuter och vänd under tiden.
  • Smaka upp med citronsaft

Tillägg

  • Vildplockade björkblad och krossade enbär i paket.
  • Toppa med nyplockade vaxiga granskott.
Skriv ut receptet

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.