Ingredienser
- 200 g varmrökt regnbåge tas isär
- 1 st äppelskiva
- 4 st champinjoner
- 1 stång rabarber
- 100 g spetskål
- 100 g smör1 citron
- st Kokt potatis mosas
- Ramslök / purjolök
- Citronskal
- Björkblad, gröna enbär och granskott
Instruktioner
- Dela bakplåtspappret och aluminiumfolien i två lika stora delar och mosa potatisen i botten på varje del.
- Skär champinjonerna i skivor, finstrimla spetskålen och skala rabarbern i tum-stora bitar. Lägg detta över potatisen tillsammans med små bitar av fisken.
- Toppa varje paket med 50 g smör och citronzest.
- Vik sedan ihop paketen och lägg i elden eller i stekpannan.
- Låt paketen ligga i 10–15 minuter och vänd under tiden.
- Smaka upp med citronsaft
Tillägg
- Vildplockade björkblad och krossade enbär i paket.
- Toppa med nyplockade vaxiga granskott.