annons

Varmrökt regnbåge i paket med spetskål och rabarber
Foto: Diageo

Varmrökt regnbåge i paket med spetskål och rabarber

Varmrökt regnbåge i paket med spetskål och rabarber

Ingredienser
  

  • 200 g varmrökt regnbåge tas isär
  • 1 st äppelskiva
  • 4 st champinjoner
  • 1 stång rabarber
  • 100 g spetskål
  • 100 g smör1 citron
  • st Kokt potatis mosas
  • Ramslök / purjolök
  • Citronskal
  • Björkblad, gröna enbär och granskott

Instruktioner
 

  • Dela bakplåtspappret och aluminiumfolien i två lika stora delar och mosa potatisen i botten på varje del.
  • Skär champinjonerna i skivor, finstrimla spetskålen och skala rabarbern i tum-stora bitar. Lägg detta över potatisen tillsammans med små bitar av fisken.
  • Toppa varje paket med 50 g smör och citronzest.
  • Vik sedan ihop paketen och lägg i elden eller i stekpannan.
  • Låt paketen ligga i 10–15 minuter och vänd under tiden.
  • Smaka upp med citronsaft

Tillägg

  • Vildplockade björkblad och krossade enbär i paket.
  • Toppa med nyplockade vaxiga granskott.
Skriv ut receptet

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.