Förberedelser 20 minuter minuter
Tillagningstid 12 minuter minuter
Portioner 4
Ingredienser
- 4 st Irländska valfria biffar
- Salt och svartpeppar
Salsan!
- 1 st Avokado, skalad och tärnad
- 1 st Mango, skalad och tärnad
- 100 g Konserverade röda kidneybönor, avrunna
- 1-2 st Vitlöksklyftor, fint hackade
- 1 näve Koriander, finhackad
- 1/2 st Saften av en halv citron
- 1 st Röd chili, skivad
- Mycket svartpeppar
- 2 st Matskedar. olivolja
Instruktioner
- Smaksätt biffarna med lite salt och svartpeppar
- Medans biffarna drar åt sig saltet och svartpepparn, blanda ihop salsaingredienserna.
- Börja att värma pannan eller grillen.
- Stek eller grilla biffarna 3-6 minuter på varje sida, beroende på hur du gillar dem tillagade.
- Låt vila några minuter innan servering.
- Servera med de stekta biffarna lite bakad potatis och salsan!
TIPS! On the Go!
- För en snabb biff på språng, skiva steken tunt och servera i ett pitabröd tillsammans med en sked salsa och några dressade salladsblad.