Portioner 4
Ingredienser
- 200 g vitkål strimlad
- 2 msk majonnäs
- 1 st salladslök
- 1.5 paket Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small
- 500 g Fläskkött 20-24% fett
- 1 msk matolja
- 1 påse Santa Maria Spice Paste Sweet Pork Tacos
- 1 flaska Santa Maria Peach & Chili Salsa
- 70 g Jordnötter krossade
Instruktioner
- Skölj och skär grönsaker och krossa jordnötterna.
- Blanda den finstrimlade vitkålen med majonnäs.
- Värm tortillabröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för varmhållning.
- Skär köttet i tunna strimlor. Stek strimlorna i het panna med lite olja tills köttet är brynt och är genomstekt.
- Rör ner kryddpasten i pannan och värm några sekunder och ställ åt sidan.
- Servera köttet i de varma tortillabröden med bladspenat, vitkålssallad samt Peach & Chili Salsa. Toppa med finskivad salladslök och krossade jordnötter eller andra nötter eller frön.
- Tips! Vi rekommenderar fläskfilé eller fläskkarré till receptet.