annons

Next Mex Sweet Pork Tacos
Foto: Santa Maria

Next Mex Sweet Pork Tacos

Portioner 4

Ingredienser
  

  • 200 g vitkål strimlad
  • 2 msk majonnäs
  • 1 st salladslök
  • 1.5 paket Santa Maria Tortilla Corn & Wheat Small
  • 500 g Fläskkött 20-24% fett
  • 1 msk matolja
  • 1 påse Santa Maria Spice Paste Sweet Pork Tacos
  • 1 flaska Santa Maria Peach & Chili Salsa
  • 70 g Jordnötter krossade

Instruktioner
 

  • Skölj och skär grönsaker och krossa jordnötterna.
  • Blanda den finstrimlade vitkålen med majonnäs.
  • Värm tortillabröden i en het, torr stekpanna på medelstark värme, cirka 10 sekunder per sida tills de är lite rostade och puffar upp. Lägg de värmda bröden under en kökshandduk för varmhållning.
  • Skär köttet i tunna strimlor. Stek strimlorna i het panna med lite olja tills köttet är brynt och är genomstekt.
  • Rör ner kryddpasten i pannan och värm några sekunder och ställ åt sidan.
  • Servera köttet i de varma tortillabröden med bladspenat, vitkålssallad samt Peach & Chili Salsa. Toppa med finskivad salladslök och krossade jordnötter eller andra nötter eller frön.
  • Tips! Vi rekommenderar fläskfilé eller fläskkarré till receptet.
Skriv ut receptet

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.