Våffelmacka till mellanmål med keso och färska bär
Foto: Fazer

Våffelmacka med keso och färska bär

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Ett mellanmål som piggar upp dig och dina smaklökar, och ger energi för eftermiddagens
slutspurt:
• Energi och protein, vitaminer och pigga smaker – sött utan socker
• Här ger bröd och keso lika mycket protein:
ca 4 gram vardera.
Portioner 1 person

Ingredienser
  

  • 1 skiva Fazer Skördebröd
  • 2 msk cottage cheese
  • Bär t ex blåbär, jordgubbar
  • 0,5 st banan skivad
  • 1 msk pumpakärnor eller hasselnötter, rostade

Instruktioner
 

  • Rosta brödskivan lägg på en rejäl klick keso. Skär bananen och ev. större bär i skivor och lägg dem ovanpå. Krossa och strö över de rostade hasselnötterna. Ta en paus från skrivbordet och njut av mackan tillsammans med en kopp kaffe eller te.
Skriv ut receptet

relaterat

Ny cook-a-long-serie från Fotografiska och Eriksberg
Vegetariskt

Svampkebab

Fotografiska och Eriksberg började arbeta tillsammans 2018, och har sedan dess delat ambitionen att inspirera till en mer matmedveten värld och lyfta fram det genuina

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.