Keyyos favoritmacka med falukorv och stekt ägg
Foto: Pågen

Keyyos favoritmacka med falukorv och stekt ägg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Recept av Keyyo.

Portioner 1

Ingredienser
  

  • 1 skiva Pågen Grötbröd
  • 4 skivor falukorv
  • 1 st ägg
  • salladsblad
  • smör
  • salt
  • peppar

Instruktioner
 

  • Rosta Grötbrödet.
  • Smält smöret i en stekpanna och bryn falukorven tills den får riktigt fin färg.
  • Stek därefter ägget. Salta och peppra.
  • Lägg några fina salladsblad på brödet. Toppa med falukorvsskivorna och sist ägget.
  • Servera gärna med senap och ketchup.
Skriv ut receptet

relaterat

Ny cook-a-long-serie från Fotografiska och Eriksberg
Vegetariskt

Svampkebab

Fotografiska och Eriksberg började arbeta tillsammans 2018, och har sedan dess delat ambitionen att inspirera till en mer matmedveten värld och lyfta fram det genuina

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.