annons

Tvinnade smördegspinnar med Örtpesto Grönkål
Foto: Säsongens Bästa

Tvinnade smördegspinnar med Örtpesto Grönkål

Portioner 40 st
Recept från Säsongens Bästa

Ingredienser
  

  • 1 st smördeg rulle
  • 1 st Svegro Örtpesto Grönkål förpackning
  • 2 krm salt
  • 1 st ägg
  • 2 msk sesamfrön gärna både svarta och vita

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut smördegen.
  • Bred ut pesto jämnt ovanpå. Skär degen i två delar längs med och skär sedan tvärs över så att du får remsor som är ca 2 cm breda.
  • Ta upp en remsa och tvinna den lätt genom att hålla i båda ändarna och vrida den ena.
  • Lägg remsorna på bakpappersklädd plåt. Vispa upp ägget och pensla degen försiktigt.
  • Strö över salt och sesamfrön och grädda i ca 10–12 minuter eller tills smördegen är puffig och fått fin färg. Låt svalna, gärna på galler.
Skriv ut receptet

relaterat

Krämig potatissallad med Västerbottensost
Sallad

Krämig potatissallad med Västerbottensost

Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.