Ärt- och örtdipp
Foto: Apetit

Ärt- och örtdipp

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Ingredienser
  

  • 200 g Apetit frysta ärter tinade
  • Limejuice från ½ lime
  • 0,5 dl olivolja
  • 0,5 kruka mynta
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk salt
  • svartpeppar grovmalen

Instruktioner
 

  • Blanda alla ingredienser i en skål och mixa tills dippen är jämn. Servera.
Skriv ut receptet

relaterat

Krämig potatissallad med Västerbottensost
Sallad

Krämig potatissallad med Västerbottensost

Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.