Magisk rödbetsdipp med dill
Foto: HelloFresh

Magisk rödbetsdipp med dill

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Tillagningstid 10 minuter
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 450 g rödbetssallad överbliven
  • 15 g dill
  • 50 g grekisk yoghurt tjock
  • olivolja generöst
  • brödpinnar efter smak
  • gurka efter smak
  • morot efter smak

Instruktioner
 

  • Blanda rödbetssallad, hälften av yoghurten, generöst med olivolja samt en nypa salt och peppar i en matberedare.
  • Kör matberedaren tills blandningen får en “dippvänlig” konsistens. Om blandningen är för tjock kan du hälla i lite vatten och mixa ytterligare.
  • Smaka av med salt och peppar och häll försiktigt ner resten av yoghurten. Häll över rödbetsdippen i en skål, ringla över lite olivolja och toppa med färsk dill. Servera med brödpinnar, gurka, morot och andra snacks.
Skriv ut receptet

relaterat

Krämig potatissallad med Västerbottensost
Sallad

Krämig potatissallad med Västerbottensost

Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.