Taittingers Toast Skagen med citron och pepparrot på smörstekt brioche
Foto: Heléne Pe

Taittingers Toast Skagen med citron och pepparrot på smörstekt brioche

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 500 g räkor med skal
  • 1 msk dill finhackad
  • ½ st citron skalet
  • ½ msk pepparrot finriven
  • 1 dl majonnäs
  • Salt
  • svartpeppar nymald

Till servering

  • 4 skivor briochebröd tjocka
  • 2 msk smör
  • 4 msk löjrom
  • Dillvippor
  • Citronklyftor

Instruktioner
 

  • Skala och grovhacka räkorna. Blanda räkor med dill, citronskal, pepparrot och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  • Stek briochebröden i smör tills de är gyllenbruna och frasiga. Lägg upp bröden på assietter och fördela skagenröra ovanpå.
  • Toppa skagenröran med löjrom och garnera med dill och en skuren citronklyfta. Finriv eventuellt lite extra pepparrot över.
Skriv ut receptet

relaterat

Krämig potatissallad med Västerbottensost
Sallad

Krämig potatissallad med Västerbottensost

Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.