Go Back
Portioner 4 portioner
Taittingers Toast Skagen med citron och pepparrot på smörstekt brioche

Ingredienser
  

  • 500 g räkor med skal
  • 1 msk dill finhackad
  • ½ st citron skalet
  • ½ msk pepparrot finriven
  • 1 dl majonnäs
  • Salt
  • svartpeppar nymald

Till servering

  • 4 skivor briochebröd tjocka
  • 2 msk smör
  • 4 msk löjrom
  • Dillvippor
  • Citronklyftor

Instruktioner
 

  • Skala och grovhacka räkorna. Blanda räkor med dill, citronskal, pepparrot och majonnäs. Smaka av med salt och peppar.
  • Stek briochebröden i smör tills de är gyllenbruna och frasiga. Lägg upp bröden på assietter och fördela skagenröra ovanpå.
  • Toppa skagenröran med löjrom och garnera med dill och en skuren citronklyfta. Finriv eventuellt lite extra pepparrot över.
Skriv ut receptet