Pandoro med kaneläpplen och vaniljmascarpone
Foto: Di Luca & Di Luca

Pandoro med kaneläpplen och vaniljmascarpone

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 portionsbitar Zeta Pandoro

Kaneläpplen

  • 2 st äpplen röda, syrliga
  • 2 msk extra fin olivolja
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 dl flytande honung

Vaniljmascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 0,5 st vaniljstång
  • 2 tsk florsocker

Instruktioner
 

  • Rosta pandorobitarna lätt i en het, torr stekpanna så att de får lite färg på båda sidor. Lägg upp en bit kaka på ett fat och toppa med kaneläpplen. Servera med en klick vaniljmascarpone.

Kaneläpplen

  • Skär äpplena i tunna klyftor. Stek dem i lite mild olivolja tills de mjuknar något. Pudra över kanel och ringla över honung.

Vaniljmascarpone

  • Lägg mascarpone i en skål och rör den mjuk med en gaffel. Skrapa ur fröna ur en halv vaniljstång med en vass kniv. Blanda ner vaniljen och florsocker i mascarponen. Rör till en jämn kräm.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.