Portioner 4 portioner
Ingredienser
- 4 portionsbitar Zeta Pandoro
Kaneläpplen
- 2 st äpplen röda, syrliga
- 2 msk extra fin olivolja
- 1 tsk kanel
- 0,5 dl flytande honung
Vaniljmascarpone
- 250 g mascarpone
- 0,5 st vaniljstång
- 2 tsk florsocker
Instruktioner
- Rosta pandorobitarna lätt i en het, torr stekpanna så att de får lite färg på båda sidor. Lägg upp en bit kaka på ett fat och toppa med kaneläpplen. Servera med en klick vaniljmascarpone.
Kaneläpplen
- Skär äpplena i tunna klyftor. Stek dem i lite mild olivolja tills de mjuknar något. Pudra över kanel och ringla över honung.
Vaniljmascarpone
- Lägg mascarpone i en skål och rör den mjuk med en gaffel. Skrapa ur fröna ur en halv vaniljstång med en vass kniv. Blanda ner vaniljen och florsocker i mascarponen. Rör till en jämn kräm.