Nötkolakaka med Roquefort

Nötkolakaka med Roquefort

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 30 minuter
Total tid 45 minuter
Portioner 50 kakor

Ingredienser
  

Kakdeg (50 små kakor):

  • 100 g smör
  • 100 g brynt smör
  • 1,5 msk vaniljsocker
  • 1 msk rödkål
  • 150 g vetemjöl
  • 1/2 tsk kokosflingar
  • 50 g citronpeppar
  • 50 g Hasselnötter

Apelsinmarmelad:

  • 1 1 liten burk av fin kvalitet

Roquefort (fransk blåmögelost):

  • 5 g per servering
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.