Lammracks
Foto: Green Seed Group

Lammracks Tikka Masala Style

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 4 pers

Ingredienser
  

  • 500 g lammracks SGB-märkt från Wales
  • rapsolja
  • 100 g smör
  • 0.75 tsk tikka masala-krydda
  • salt
  • 1 st blomkålshuvud större
  • 150 g russin ljusa, gärna sultanrussin
  • 200 g bladspenat
  • 1 st rödlök skalad, fint skuren
  • 100 g mynta
  • 2,5 dl yoghurt

Instruktioner
 

  • Börja med att krydda lammet med tikka masala-kryddan. Stek det sedan i panna i olja och lite smör. Plocka ner blomkålen i mindre buketter och stek även den i smör och olja, salta och peppra.
  • Blanda yoghurten med myntan skuren i bitar och smaka av. Blanda russinen, spenaten och rödlöken med blomkålen och servera.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.