Krustader med västerbottenkräm, granatäpple och Örtpesto basilika
Foto: Säsongens Bästa

Krustader med västerbottenkräm, granatäpple och Örtpesto basilika

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

En len västerbottenkräm får fantastisk skjuts av smakrik pesto, och toppas med krispiga och söta granatäppelkärnor. Recept från Säsongens Bästa.
Portioner 12 st

Ingredienser
  

  • 100 g färskost naturell
  • 50 g Västerbottensost riven
  • 2 msk vispgrädde
  • 2 msk Svegro Örtpesto Basilika
  • 0,5 st granatäpple eller frysta granatäpplekärnor
  • 12 st minikrustader

Instruktioner
 

  • Mixa ihop färskosten med Västerbottensost och grädden tills du får en slät kräm.
  • Klicka på peston och dra några tag med skeden så att det blandas slarvigt.
  • Lägg över blandningen i en spritspåse och spritsa ut i krustaderna.
  • Pilla kärnorna ur granatäpplet och toppa med några på varje krustad.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.