Go Back
Portioner 12 st
En len västerbottenkräm får fantastisk skjuts av smakrik pesto, och toppas med krispiga och söta granatäppelkärnor. Recept från Säsongens Bästa.

Ingredienser
  

  • 100 g färskost naturell
  • 50 g Västerbottensost riven
  • 2 msk vispgrädde
  • 2 msk Svegro Örtpesto Basilika
  • 0,5 st granatäpple eller frysta granatäpplekärnor
  • 12 st minikrustader

Instruktioner
 

  • Mixa ihop färskosten med Västerbottensost och grädden tills du får en slät kräm.
  • Klicka på peston och dra några tag med skeden så att det blandas slarvigt.
  • Lägg över blandningen i en spritspåse och spritsa ut i krustaderna.
  • Pilla kärnorna ur granatäpplet och toppa med några på varje krustad.
Skriv ut receptet