Helenas påsktårta

Helenas påsktårta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

Snart är det påsk igen och vi bjuder på detta enkla och utsökta tårtrecept! Överraska familj och vänner med ett nyttigare alternativ på påskbordet. Receptet kommer från vår kostrådgivare Helena Pedone, ni hittar henne på www.pedonestallrik.se, instagram @helenapedone

Ingredienser

  • 4 nävar dadlar
  • 2 dl kokosflingor
  • 2 tsk lakritspulver eller kakao

Topping

  • Cashewnötssmör
  • Valfritt, till exempel ananas, passionfrukt, granatkärnor, vinbär och pistagenötter

Instruktioner

  1. Skala dadlarna och ta ut kärnorna. Lägg i en bunke.
  2. Blanda ned 2 dl kokosflingor.
  3. Blanda ned lakritspulvret eller kakao.
  4. Bred på ett tjockt lager cashewnötssmör.
  5. Dekorera med topping.

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.