En glädjande vegansk nyhet för alla pepperoni-lovers
Foto: Quorn

Glutenfri och vegansk pepperonipizza

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Portioner 2 portioner

Ingredienser
  

  • 1 paket Quorn Vegan Pepperoni 100 g
  • 1 st pizzakit glutenfritt
  • 125 g ost vegansk
  • 250 g körsbärstomater
  • 65 g ruccola
  • 2 dl olja
  • svartkål
  • salt

Instruktioner
 

  • Häll olja i kastrull och hetta upp till cirka 150°C. Fritera svartkålsblad tills knapriga. Plocka upp och låt rinna av på papper. Salta.
  • Skär körsbärstomater i halvor. Bred ut tomatsås på pizzadegen. Toppa med pepperoni, körsbärstomater och ost. Tillaga i ugn enligt anvisning på pizzakitsförpackningen.
  • Servera nygräddad med färsk ruccola.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.