15952433353477544398149952444799-01

Chokladbollstårta på överblivet kaffe

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Ingredienser
  

  • 300 g smör rumstempererat
  • 3 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 dl kakao
  • 1 l havregryn
  • 1 dl bryggkaffe överblivet

Instruktioner
 

  • Klä botten på springformen med bakplåtspapper
  • Vispa ihop ingredienserna till en jämn blandning utan klumpar
  • Ta lite av smeten och rulla ca 12 små chokladbollar
  • Tryck ut resten av smeten i formen och ställ i kylen någon timme
  • Ta ut tårtan och rulla kanterna i rostad kokos och dekorera med chokladbollarna
Skriv ut receptet

relaterat

Konfekt

Praliner med smak av Baileys Chocolat Luxe

För att göra egna praliner hemma krävs en pralinform och kakaosmör, något som kan inhandlas exempelvis från Chokladfabrikens butiker eller i deras webbshop. Guld- och

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.