BBQ stora grillfiléer grillkrydda med dillpotatissallad och citronvinägrett
Foto: Kronfågel

BBQ stora grillfiléer grillkrydda med dillpotatissallad och citronvinägrett

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Stora saftiga kycklingfiléer grillade tillsammans med en underbar potatissallad med dill, fänkål, senap och kapris.
Tillagningstid 45 minuter
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 600 g BBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda

Dillpotatissallad med citronvinägrett

  • 500 g färskpotatis kokt, delad
  • 1 st fänkål tunt skivad
  • 5 st rädisor tunt skivade
  • 3 msk kapris
  • 3 msk dill finskuren
  • 1 st citron saft och skal
  • 2 msk senap grov skånsk
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl lagrad ost typ parmesan, riven
  • salt
  • peppar

Instruktioner
 

  • Dela kokt (gärna kall) färskpotatis och lägg i en bunke. Skiva fänkål och rädisor tunt. Tillsätt kapris och hackad dill. Pressa citron och riv skalet ner i en skål. Tillsätt grov skånsk senap. Vispa ihop tillsammans med olivolja och salt och peppar. Slunga runt potatissalladen med vinägretten. Riv parmesan över.
  • Grilla BBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda i ca 3 minuter på varje sida direkt över glöden. Flytta till indirekt värme och grilla tills innertemperaturen nått 70-72 grader.
Skriv ut receptet

relaterat

Brödsmulpasta – Pasta Pangrattato
Pasta

Brödsmulspasta – Pasta Pangrattato

När Keyyo och Danyel Couet bjuder på en trerätters brödmiddag väljer de en smakrik och snabblagad pastarätt till varmrätt. De rostade brödsmulorna på toppen ger

Chorizosmör
Tillbehör

Chorizosmör

Smaksatt smör med Chorizo atado. Riktigt gott på baguette eller till grillat!

Chorizo med het potatis
Korv

Chorizo med het potatis

Chorizo Atado tillsammans med potatis som är stekt i Patatas Bravas kryddmix med lök och paprika. Serveras tillsammans med oliver.

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.