Stora saftiga kycklingfiléer grillade tillsammans med en underbar potatissallad med dill, fänkål, senap och kapris.
Ingredienser
600gBBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda
Dillpotatissallad med citronvinägrett
500gfärskpotatiskokt, delad
1stfänkåltunt skivad
5strädisortunt skivade
3mskkapris
3mskdillfinskuren
1stcitronsaft och skal
2msksenapgrov skånsk
1dlolivolja
1dllagrad osttyp parmesan, riven
salt
peppar
Instruktioner
Dela kokt (gärna kall) färskpotatis och lägg i en bunke. Skiva fänkål och rädisor tunt. Tillsätt kapris och hackad dill. Pressa citron och riv skalet ner i en skål. Tillsätt grov skånsk senap. Vispa ihop tillsammans med olivolja och salt och peppar. Slunga runt potatissalladen med vinägretten. Riv parmesan över.
Grilla BBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda i ca 3 minuter på varje sida direkt över glöden. Flytta till indirekt värme och grilla tills innertemperaturen nått 70-72 grader.