Go Back
Tillagningstid 45 minuter
Portioner 4
Stora saftiga kycklingfiléer grillade tillsammans med en underbar potatissallad med dill, fänkål, senap och kapris.

Ingredienser
  

  • 600 g BBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda

Dillpotatissallad med citronvinägrett

  • 500 g färskpotatis kokt, delad
  • 1 st fänkål tunt skivad
  • 5 st rädisor tunt skivade
  • 3 msk kapris
  • 3 msk dill finskuren
  • 1 st citron saft och skal
  • 2 msk senap grov skånsk
  • 1 dl olivolja
  • 1 dl lagrad ost typ parmesan, riven
  • salt
  • peppar

Instruktioner
 

  • Dela kokt (gärna kall) färskpotatis och lägg i en bunke. Skiva fänkål och rädisor tunt. Tillsätt kapris och hackad dill. Pressa citron och riv skalet ner i en skål. Tillsätt grov skånsk senap. Vispa ihop tillsammans med olivolja och salt och peppar. Slunga runt potatissalladen med vinägretten. Riv parmesan över.
  • Grilla BBQ Stora Grillfiléer Grillkrydda i ca 3 minuter på varje sida direkt över glöden. Flytta till indirekt värme och grilla tills innertemperaturen nått 70-72 grader.
Skriv ut receptet