Tillagningstid 30 minuter minuter
Portioner 10 portioner
Smaksättning av hoisin, sesam och ingefära lyfter kycklingen ytterligare.
Ingredienser
Stekt skivad klubbfilé
- 1000 g stekt och skivad klubbfilé
- 10 st baguetter små
- 200 g hoisinsås
- 30 g sesamolja
- 50 g ingefära riven
Picklade grönsaker
- 400 g morot strimlad
- 250 g böngroddar
- 300 g strösocker
- 300 g ättika
- 600 g vatten
- 15 g salt
Srirachamajonnäs
- 300 g majonnäs
- 50 g srirachasås
- 20 g sesamolja
Toppings
- 4 st jalapeño tunt skivade
- 100 g koriander skuren
- 150 g salladslök tunt skuren
- 300 g gurka skivad
- 200 g jordnötter salta, krossade
Instruktioner
- Gröp ur baguetterna.Vispa ihop hoisin med sesamolja och riven ingefära. Blanda ihop med den med de stekta och skivade klubbfiléerna.
- Koka upp ingredienser till pickleslag. Låt svalna. Häll över morötter och böngroddar. Låt dem ligga i lagen i några timmar.
- Blanda ihop majonnäs och srirachasås. Fyll i spritspåse.
- Skiva gurka, skär koriander och salladslök. Mortla jordnötter grovt. Blanda gärna gurkan snabbt med lite pickleslag.
- Fyll baguetter med srirachamajonnäs, pickles, skivad gurka. Toppa med den hoisinmarinerade kycklingen och avsluta med koriander, salladslök, skivad jalapeño och krossade jordnötter.