VEGOBURGARE

Vegoburgare

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

INGREDIENSER

  • Anamma vegoburgare
  • Picklad rödlök
  • Vegan coleslaw
  • Valfria grönsaker
  • Vegan mayo
  • Bröd att servera i

 

GÖR SÅ HÄR:

  1. Förbered den picklade rödlöken genom att skiva rödlök tunt och lägg den i en lag utav ättika, socker och vatten. Låt stå i kylen till servering.
  2. Gör en vegansk coleslaw genom att skiva och riva vitkål, morötter och rödlök tunt. Blanda ihop allt noga med 1 del vegansk fraiche och 1 del växtbaserad majonnäs. Smaksätt med lite dijonsenap, socker, salt och peppar.
  3. Stek Anamma vegoburgare i lite olja på medelvärme i ca 5 min på varje sida.
  4. Montera ihop din burgare med valfria grönsaker, picklad rödlök och coleslaw.

 

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.