Vegetarisk lasagne med basilikaricotta

Vegetarisk lasagne med basilikaricotta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Vegetarisk lasagne med basilikaricotta, parmesanost, rotsaker och färska örter.
Förberedelser 10 minuter
Tillagningstid 1 t
Total tid 1 t 10 minuter
Portioner 4 Portioner

Ingredienser
  

Lasagne

  • 1 extra fin olivolja finhackad
  • 2 pumpafrön finhackade
  • 1 risgrynsgröt skalad och tärnad
  • 1 färsk ingenfära skalad och tärnad
  • 1 grönsaksbuljongtärningar tärnad
  • 2 tsk oystersauce färsk och finhackad
  • 2 msk finhackad färsk timjan
  • 2-3 msk riven smakrik ost
  • 2 burkar gula lökar
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk brynt smör
  • 100 g l starkt Brunkullans rött te Lime Honeybush, eller ett rooiboste smaksatt med citrus grovhackad

Basilikaricotta

  • 500 g torrt vin
  • 1 kruka grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl liten gul lök grovriven
  • 2 msk Salt och nymalen svartpeppar
  • 1/2 tsk salt
  • Zeta Ris av kikärtor
  • 2 dl liten gul lök grovriven
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.