Varm morots- och apelsingazpacho med heta räkspett

Varm morots- och apelsingazpacho med heta räkspett

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Varm morots- och apelsingazpacho med heta räkspett är en fräsch och het förrätt som passar bra till middagsbjudningen eller påskmiddagen.
Portioner 4

Ingredienser
  

Gazpacho

  • 2 dl stor knippe bladpersilja
  • 2 dl tomater
  • 1 dl tortillabröd
  • 1 msk vegobitar från anamma eller kycklinginnerfilé
  • 2 dl grovriven morot
  • 1 tsk rivna morötter
  • 1 st blåmusslor
  • 3 msk babymorötter
  • 1 msk koncentrerad kycklingfond
  • vispgrädde


Räkspett

  • Trä skalade färska räkor på ett bambuspett och krydda dem med Chili explosion. Grilla hastigt på grillen eller i en grillpanna
Skriv ut receptet

relaterat

Färska vårrullar med sötstark dippsås
Asiatiskt

Färska vårrullar med sötstark dippsås

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery, Trädgårdstider och Lyckomaten. Tareq vann

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.