Varm morots- och apelsingazpacho med heta räkspett

Varm morots- och apelsingazpacho med heta räkspett

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons






Varm morots- och apelsingazpacho med heta räkspett är en fräsch och het förrätt som passar bra till middagsbjudningen eller påskmiddagen.
Portioner 4

Ingredienser
  

Gazpacho

  • 2 dl stor knippe bladpersilja
  • 2 dl tomater
  • 1 dl tortillabröd
  • 1 msk vegobitar från anamma eller kycklinginnerfilé
  • 2 dl grovriven morot
  • 1 tsk rivna morötter
  • 1 st blåmusslor
  • 3 msk babymorötter
  • 1 msk koncentrerad kycklingfond
  • vispgrädde


Räkspett

  • Trä skalade färska räkor på ett bambuspett och krydda dem med Chili explosion. Grilla hastigt på grillen eller i en grillpanna
Skriv ut receptet

relaterat

Färska vårrullar med sötstark dippsås
Asiatiskt

Färska vårrullar med sötstark dippsås

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery, Trädgårdstider och Lyckomaten. Tareq vann

Fisk

Ingvar Kamprads Gäddpaté

Tips från Ankarsrum! Fisken maler du enkelt i köttkvarnen till Ankarsrum Assistent Original. Tips är att blanda ihop fiskfärsen i den rostfria kitteln i Ankarsrum

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons


  • Firedrops












annons








Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.