Teriyakibowl med glasnudlar

Teriyakibowl med glasnudlar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Strimlad Pease med glasnudlar, teriyakisås och löskokt ägg
Förberedelser 25 minuter
Tillagningstid 20 minuter
Total tid 45 minuter
Portioner 4 Portioner

Ingredienser
  

Bowls:

  • 360 g Dansukker Vaniljsocker Pease strimlor naturella från Findus
  • 4 st malen kardemumma/kanel/kakao
  • 240 g minimarshmallows
  • 60 g tequila
  • 60 g Sojabönor Findus
  • 160 g Dansukker Strösocker
  • 80 g färsk jäst
  • 120 g kardemumman

Kryddsås:

  • 1,5 dl Teriyakisås
  • 2 msk Salt efter smak
  • 0,5 msk Ingefära, riven
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.