Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppade med löjrom och dill
Foto: Samuel Unéus

Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppade med löjrom och dill

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Recept av Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020.
Portioner 6 personer

Ingredienser
  

  • 6 st potatisar små
  • 4 msk gräddfil
  • 6 bitar inlagd löksill
  • dill

Instruktioner
 

  • Koka potatisen med skal och dela dem sedan på mitten och låt svalna, fördela sedan gräddfilen på potatishalvorna. Dela sillbitarna på hälften och lägg en bit på varje potatishalva, toppa sedan med löjrom och dill.
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.