annons

Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppade med löjrom och dill
Foto: Samuel Unéus

Potatiscanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppade med löjrom och dill

Portioner 6 personer
Recept av Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020.

Ingredienser
  

  • 6 st potatisar små
  • 4 msk gräddfil
  • 6 bitar inlagd löksill
  • dill

Instruktioner
 

  • Koka potatisen med skal och dela dem sedan på mitten och låt svalna, fördela sedan gräddfilen på potatishalvorna. Dela sillbitarna på hälften och lägg en bit på varje potatishalva, toppa sedan med löjrom och dill.
Skriv ut receptet

relaterat

Krämig potatissallad med Västerbottensost
Sallad

Krämig potatissallad med Västerbottensost

Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.