Ljumma tomater med plommon och kryddpeppargrädde

Ljumma tomater med plommon och kryddpeppargrädde

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Swedish Tonic

Kocken och författaren Paul Svensson har alltid nya idéer för hur man tar tillvara på grönsaker.

Det här receptet är hämtat ur Paul Svenssons bok Grönsaker A–Ö, Bonnier Fakta 2020.

Ingredienser
  

  • 500 g tomater
  • 200 g plommon urkärnade
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk crème fraiche
  • 1-2 tsk kryddpeppar nymalen
  • 3 msk olivolja
  • 1 kruka gräslök fint skuren
  • ½ dl saltrostat bovete
  • En nypa flingsalt
  • svartpeppar nymalen
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.