Ingredienser
- 2 dl grekisk yoghurt
- 2,5 msk Zeta Pesto alla Genovese
- salt
- peppar
Instruktioner
- Häll upp yoghurten i en skål. Blanda ner några matskedar av Zeta Pesto Genovese. Smaka av med salt och peppar! Servera.
Stjärnkocken Niklas Ekstedt arbetar tillsammans med ELON för att inspirera svenskar i hemmet. Lagom till sportlovstider har Niklas Ekstedt satt samman fyra utflyktsvänliga maträtter som
Underbart gott recept på krämig potatissallad med Västerbottensost. Gott recept på potatissallad som passar utmärkt till sommarens lata dagar. Laga gärna när färskpotatisen är som
För dig som kan mat och dryck
Copyright © 2024 The Flco. All Rights Reserved.
Ta del av recept och nyheter före alla andra!
När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.