Ingvar Kamprads Gäddpaté

Ingvar Kamprads Gäddpaté

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Tips från Ankarsrum! Fisken maler du enkelt i köttkvarnen till Ankarsrum Assistent Original. Tips är att blanda ihop fiskfärsen i den rostfria kitteln i Ankarsrum Assistent Original med hjälp av degrullen.
Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 35 minuter
Total tid 50 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 250 g finskrapat fiskkött
  • 11/2 msk vetemjöl
  • 6 dl välhängt fårstek på ben rumstempererad
  • 2 tsk salt
  • 1/4 tsk kallt smör alt. 1/2
  • 1 krm strösocker
  • Ansjovisspad eller passerad ansjovisfilé
Skriv ut receptet

relaterat

Färska vårrullar med sötstark dippsås
Asiatiskt

Färska vårrullar med sötstark dippsås

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery, Trädgårdstider och Lyckomaten. Tareq vann

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.