Grillad gårdskyckling

Grillad gårdskyckling

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Ingredienser (4 Pers):

  • 1 hel  gårdskyckling, gärna ekologisk
  • 4 msk  Caj P. Grillolja Ekologisk
  • Rädisor, spenat och persilja

 

Gör så här:

  1. Skär kycklingen i delar, 2 klubbor, 2 lår, 2 vingar och 4 bitar av bröstet, med skinn och ben kvar.
  2.  Lägg delarna i en plastpåse och häll på grillolja, marinera i ca. 2 timmar.
  3. Låt marinaden rinna av och grilla sedan kycklingen på medelvarm grill.
  4. Lägg upp kycklingen på fat och dekorera med spenat, persilja och skivade rädisor.

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.