Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Förberedelser
20
minuter
minuter
Tillagningstid
12
minuter
minuter
Portioner
4
Ingredienser
4
st
Irländska valfria biffar
Salt och svartpeppar
Salsan!
1
st
Avokado, skalad och tärnad
1
st
Mango, skalad och tärnad
100
g
Konserverade röda kidneybönor, avrunna
1-2
st
Vitlöksklyftor, fint hackade
1
näve
Koriander, finhackad
1/2
st
Saften av en halv citron
1
st
Röd chili, skivad
Mycket svartpeppar
2
st
Matskedar. olivolja
Instruktioner
Smaksätt biffarna med lite salt och svartpeppar
Medans biffarna drar åt sig saltet och svartpepparn, blanda ihop salsaingredienserna.
Börja att värma pannan eller grillen.
Stek eller grilla biffarna 3-6 minuter på varje sida, beroende på hur du gillar dem tillagade.
Låt vila några minuter innan servering.
Servera med de stekta biffarna lite bakad potatis och salsan!
TIPS! On the Go!
För en snabb biff på språng, skiva steken tunt och servera i ett pitabröd tillsammans med en sked salsa och några dressade salladsblad.
Skriv ut receptet