Go Back
Förberedelser 20 minuter
Tillagningstid 12 minuter
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 4 st Irländska valfria biffar
  • Salt och svartpeppar

Salsan!

  • 1 st Avokado, skalad och tärnad
  • 1 st Mango, skalad och tärnad
  • 100 g Konserverade röda kidneybönor, avrunna
  • 1-2 st Vitlöksklyftor, fint hackade
  • 1 näve Koriander, finhackad
  • 1/2 st Saften av en halv citron
  • 1 st Röd chili, skivad
  • Mycket svartpeppar
  • 2 st Matskedar. olivolja

Instruktioner
 

  • Smaksätt biffarna med lite salt och svartpeppar
  • Medans biffarna drar åt sig saltet och svartpepparn, blanda ihop salsaingredienserna.
  • Börja att värma pannan eller grillen.
  • Stek eller grilla biffarna 3-6 minuter på varje sida, beroende på hur du gillar dem tillagade.
  • Låt vila några minuter innan servering.
  • Servera med de stekta biffarna lite bakad potatis och salsan!

TIPS! On the Go!

  • För en snabb biff på språng, skiva steken tunt och servera i ett pitabröd tillsammans med en sked salsa och några dressade salladsblad.
Skriv ut receptet