CHORIZOGRYTA

Chorizogryta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

INGREDIENSER (4 portioner)

  • 1pkt Anamma vegochorizo
  • 1burk kikärtor
  • Ca 200g potatis
  • 1st gul lök
  • 2klyftor vitlök
  • 2st röd paprika
  • 1msk rökt paprikapulver
  • 3msk olja
  • Salt & peppar

 

GÖR SÅ HÄR:

  1. Skala, dela och koka potatisen. Samtidig rostas paprikan på 225°C tills skalet är svart och köttet mjuk, skölj sedan i kallt vatten för att få bort skalet och skär i strimlor.
  2. Skala och strimla löken samt fräs på låg värm i olja tillsammans med paprika pulver och vitlök tills löken är mjuk.
  3. Stek Vegochorizon från fryst på medelvärme i lite olja i ca 14 min. Dela vegochorizon och sköljda kikärtor, potatis och rostad paprika. Stek tills allt är genomvarmt och smaka av med salt och peppar.

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.