Variera tex mex-måltiden med rostade fajita veggies serverade i morotstortilla.
Portioner 4 portioner
Ingredienser
Fajitafyllning
- 3 st portabellosvampar
- 50 g smör
- 150 g morötter
- 200 g grön sparris
- 1 påse Santa Maria Fajita Spice Mix Original
- 0.5 dl vatten
Tillbehör
- 1 paket Santa Maria Tortilla Carrot Medium
- 150 g blandsallad
- 2 dl guacamole
- 1 burk Santa Maria Pineapple Salsa medium 230 g
- 0.5 st ananas
Garnering
- solrosskott
- koriander
Instruktioner
- Börja med att steka svampen i smör i varm stekpanna tills den är fint stekt runt om.
- Tillsätt morötterna (skalade och skurna på längden) och sparris, stek dem något mjuka.
- Häll i kryddmix
- Rör runt och tillsätt lite vatten.
- Servera fyllningen tillsammans med sallat, guacamole och salsa i en morotstortilla-wrap
- Garnera med solrosskott och koriander.