annons

Vegan Crunchy Fillet Burger
Foto: Quorn

Vegan Crunchy Fillet Burger

Ofta är det enkla det godaste! Servera Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med
vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som
helst!

Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

  • 4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
  • 4 st burgarbröd
  • 4 msk vegansk majonnäs
  • Sallad
  • Pommes frites

Vegansk Slaw

  • 1,5 msk vegansk majonnäs
  • 1,5 msk vegansk yoghurt
  • 0,5 tsk senap
  • 0,5 st citron saften
  • 2-3 dl fint skuren vitkål
  • 1 st morot skalad och strimlad
  • 0,5 st liten rödlök tunt skivad
  • Svartpeppar

Picklad rödlök

  • 200 g rödlök
  • 0,5 dl ättikssprit 12%
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten

Instruktioner
 

  • Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk coleslaw.
  • Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.
  • Tillaga pommes frites och Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på förpackningarna.
  • Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen och till sist locket. Servera med tillbehören.
Skriv ut receptet

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Quorn Vegan Nugget bowl
Bowl

Quorn Vegan Nugget Bowl

Man kan kalla det bowl men det kan lika gärna heta matig sallad. Oavsett vilket så är det en perfekt bas föratt servera med veganska

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.