Ofta är det enkla det godaste! Servera Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med
vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som
helst!
Portioner 4 portioner
Ingredienser
- 4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
- 4 st burgarbröd
- 4 msk vegansk majonnäs
- Sallad
- Pommes frites
Vegansk Slaw
- 1,5 msk vegansk majonnäs
- 1,5 msk vegansk yoghurt
- 0,5 tsk senap
- 0,5 st citron saften
- 2-3 dl fint skuren vitkål
- 1 st morot skalad och strimlad
- 0,5 st liten rödlök tunt skivad
- Svartpeppar
Picklad rödlök
- 200 g rödlök
- 0,5 dl ättikssprit 12%
- 1 dl socker
- 1,5 dl vatten
Instruktioner
- Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk coleslaw.
- Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.
- Tillaga pommes frites och Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på förpackningarna.
- Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen och till sist locket. Servera med tillbehören.