annons

2

Chili- & lime-tacos i rödbetstortilla

Fräsh lime och chilli smak på vegetariska bitar i rödbetstaco med tillbehör och sallad.

Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

Tacofärs med quinoa

  • 2.5 dl röd quinoa
  • 5 dl vatten
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk olja
  • 1 påse Santa Maria Taco Spice Mix

Tillbehör

  • 1 paket Santa Maria Tortilla Beetroot Medium
  • 150 g blandsallad
  • 150 g majskorn
  • 1 st avokado
  • 1 ask cocktailtomater
  • 1 bunt rädisor
  • 2 dl gräddfil
  • 1 burk Santa Maria Dip Nacho Cheese Style
  • 1 burk Santa Maria Pineapple Salsa medium 230 g
  • 0.5 st honungsmelon

Instruktioner
 

  • Koka quinoa i vatten med grönsaksbuöljong ca 15 minter.
  • Rör ner olja i quinoan och bred ut de kokta fröna på en ungsplåt.
  • Rosta i ugnen, 225°C ca 15 minuter. Rör om en gång under tiden.
  • Ta ut plåten och rör i tacokryddan.
  • Servera som tacofärs i rödbetstortilla med valfria tillbehör.
Skriv ut receptet

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.