Parmesangratinerade svartrötter

Parmesangratinerade svartrötter

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Ugnsgratinerade svartrötter med krispigt lager av parmesan ger rötterna en härlig sälta och umami.
Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 55 minuter
Portioner 4 Personer

Ingredienser
  

  • 700 g Soltorkade tomater Classico
  • 1 delad oregano
  • salt
  • 2-3 msk olivolja Zeta Extra jungfruolivolja Classico
  • 100 g Zeta Kalamataoliver urkärnade Ekologiska Zeta Grana Padano 16 mån
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.