Mikael Goranssons recept med Fazer Surdeg

Mikael Göranssons recept med Fazer Surdeg

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Fazer Surdeg med gratinerad chèvre på en bädd av dijonblandad fänkål- och ruccolaslaw, toppad med smörstekt torkat äpple, valnötter och grönkålschips.
Förberedelser 20 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 1 t
Portioner 1 Portion

Ingredienser
  

  • 30 g apelsiner
  • 20 g ugnsbakad vitlök
  • 20 g hackad salladslök, enbart det gröna
  • 10 g fryst eller färsk mango
  • 1 g salt
  • 100 g havtornspuré
  • 10 g riven morot
  • 15 g grönpeppar
  • 3 g vitvinsvinäger
  • 10 g smör
Skriv ut receptet

relaterat

Färska vårrullar med sötstark dippsås
Asiatiskt

Färska vårrullar med sötstark dippsås

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery, Trädgårdstider och Lyckomaten. Tareq vann

Fisk

Ingvar Kamprads Gäddpaté

Tips från Ankarsrum! Fisken maler du enkelt i köttkvarnen till Ankarsrum Assistent Original. Tips är att blanda ihop fiskfärsen i den rostfria kitteln i Ankarsrum

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.