GRILLAT SURDEGSBRÖD MED FÄRSKOST, AVOKADO OCH GRILLAT RIMMAT FLÄSK

Grillat surdegsbröd med färskost, avokado och grillat rimmat fläsk

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

 INGREDIENSER (4 PERS):                                              

• 4 SKIVOR LEVAINBRÖD

• 1 MSK OLIVOLJA

• FLINGSALT

• 2 TOMATER

• 100 G FÄRSKOST

• 1/2 ROMANSALLAD

• 1 RÖDLÖK

• 1 MSK OLIVOLJA

• 1 AVOKADO

• 1/2 MSK KROSSAD SVARTPEPPAR

• JOHNNY’S YELLOW MUSTARD

• 400 G RIMMAT FLÄSK

 

GÖR SÅHÄR:

Pensla brödskivorna med olivolja och grilla. Strö på flingsalt. Skär tomaterna i fyra skivor, skala löken och skär i skivor samt skär avokadon i klyftor. Grilla tomaterna och löken på snittytan. Bred färskost på brödskivorna och bygg brödet med sallad, tomat, lök, avokado. Grilla fläsket och toppa brödet med fläsk, krossad svartpeppar och avsluta med att ringla Johnny’s Yellow mustard över.

relaterat

Färska vårrullar med sötstark dippsås
Asiatiskt

Färska vårrullar med sötstark dippsås

Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar. Han har setts i de uppskattade tv-programmen Tareq Taylor’s Nordic Cookery, Trädgårdstider och Lyckomaten. Tareq vann

Fisk

Ingvar Kamprads Gäddpaté

Tips från Ankarsrum! Fisken maler du enkelt i köttkvarnen till Ankarsrum Assistent Original. Tips är att blanda ihop fiskfärsen i den rostfria kitteln i Ankarsrum

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.