Här är sex snabba tips på frukostmackor med vegansk pepperoni.
Cream cheese-råg med vegansk pepperoni
Klimatavtryck 0,25 kg CO2e/portion.
Skär en tomat i skivor. Bred vegansk cream cheese på rågbröd. Lägg på Quorn Vegan Pepperoni och tomatskivor. Toppa med vitlöksgroddar, solrosskott och färska örter.
Cream cheese-råg med vegansk pepperoni & ost
Klimatavtryck 0,27 kg CO2e/portion.
Skär upp gurkskivor. Bred vegansk cream cheese på rågbröd. Lägg på vegansk ost, Quorn Vegan Pepperoni och gurka. Toppa med vitlöksgroddar.
Cream cheese-råg med vegansk pepperoni och tomat
Klimatavtryck 0,34 kg CO2e/portion.
Skär valfria små tomater i lagom stora bitar. Bred vegansk cream cheese på rågbröd. Lägg på några blad mangold, tomater och Quorn Vegan Pepperoni. Toppa med färska örter.
Vegansk pepperoniråg med rödbetshummus
Klimatavtryck 0,20 kg CO2e/portion.
Mixa ihop en rödbetshummus (se recept nedan). Bred hummus på rågbröd. Lägg på Quorn Vegan Pepperoni. Toppa med rödbetsgroddar och färska örter.
Tomat- och rödbetsråg med vegansk pepperoni
Klimatavtryck 0,32 kg CO2e/portion.
Mixa ihop en rödbetshummus (se recept nedan). Skär några valfria små tomater i lagom stora bitar. Bred hummus på rågbröd. Lägg på vegansk ost, Quorn Vegan Pepperoni och tomater. Toppa med färska örter.
Levain med vegansk pepperoni och paprika
Klimatavtryck 0,33 kg CO2e/portion.
Skär upp paprikaskivor. Bred vegansk cream cheese på skivad levain. Lägg på Quorn Vegan Pepperoni och paprika. Toppa med mangold.
Rödbetshummus
Mixa ihop 3 förkokta rödbetor, 380g kikärtor, 2 vitlöksklyftor, 4 msk olivolja, 1 msk tahini, 1 tsk spiskummin och saften från en halv citron. Smaka av med salt och peppar.