Granola med espresso och chokladnibblets

Granola med espresso och chokladnibblets

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Den här lyxiga espresso-granolan passar till både frukost och mellanmål. Tillsätt en frisk, kall yoghurt och plötsligt har du en energirik och smarrig måltid framför dig!
Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 55 minuter
Portioner 5 portioner

Ingredienser
  

  • 4 dl havregryn
  • 1 dl rispuffar
  • 1 dl boveteflingor
  • 0,5 dl linfrö
  • 0,5 dl pumpakärnor
  • 0,5 dl solroskärnor
  • 1 dl rapsolja
  • 1 dl Cold Brew
  • 0,5 dl honung
  • 0,5 dl espressomalet kaffe
  • 1 dl 1 dl chokladnibblets
Skriv ut receptet

relaterat

Frukosttips med Quorn Vegan Pepperoni
Bröd

Frukosttips med Quorn Vegan Pepperoni

Här är sex snabba tips på frukostmackor med vegansk pepperoni. Cream cheese-råg med vegansk pepperoniKlimatavtryck 0,25 kg CO2e/portion. Skär en tomat i skivor. Bred vegansk

Grönsaker

Helgfrukosten som ger dig det lilla extra

Helena Pedone är licensierad kostrådgivare och har hemsidan pedonestallrik.se. Vi på Mattrender bjuder på en inspirerande frukostnyhet som ännu inte är ute på hennes hemsida.

Bröd

Scones på kvarg

Tänk dig en riktigt lång och skön helgfrukost. Tänk dig nu hur riktigt kvargfluffiga och varma scones kommer ut ur ugnen. Kan det bli bättre?

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.