annons

Granola med espresso och chokladnibblets

Förberedelser 15 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 55 minuter
Portioner 5 portioner
Den här lyxiga espresso-granolan passar till både frukost och mellanmål. Tillsätt en frisk, kall yoghurt och plötsligt har du en energirik och smarrig måltid framför dig!

Ingredienser
  

  • 4 dl havregryn
  • 1 dl rispuffar
  • 1 dl boveteflingor
  • 0,5 dl linfrö
  • 0,5 dl pumpakärnor
  • 0,5 dl solroskärnor
  • 1 dl rapsolja
  • 1 dl Cold Brew
  • 0,5 dl honung
  • 0,5 dl espressomalet kaffe
  • 1 dl 1 dl chokladnibblets
Skriv ut receptet

relaterat

Päron- och persikomarmelad med Asti
Tillbehör

Päron- och persikomarmelad med Asti

Med det mousserande vinet Freixenet Asti DOCG som unik ingrediens har bakboksförfattaren och influencern Emma Brink Rask skapat en lyxig päron- och persikomarmelad. En söt

Grönsaker

Helgfrukosten som ger dig det lilla extra

Helena Pedone är licensierad kostrådgivare och har hemsidan pedonestallrik.se. Vi på Mattrender bjuder på en inspirerande frukostnyhet som ännu inte är ute på hennes hemsida.

Bröd

Scones på kvarg

Tänk dig en riktigt lång och skön helgfrukost. Tänk dig nu hur riktigt kvargfluffiga och varma scones kommer ut ur ugnen. Kan det bli bättre?

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.