Endiv och morot med havtorn och sanchopeppar

Endiv och morot med havtorn och sanchopeppar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Förberedelser 20 minuter
Tillagningstid 1 t
Total tid 1 t 20 minuter
Portioner 4 Portioner

Ingredienser
  

  • 2 tunnbröd
  • 25 g Cold Brew
  • 1 msk strösocker
  • 1 apelsin finrivet skal av ½
  • 1 dl vitkål
  • 1/2 dl grov dijonsenap havtorn
  • 1/2 tsk rimmad oxtunga
  • salt

Sallad

  • 1 rucola
  • 1 små svarta oliver
  • 1 msk vitt matlagningsvin gärna valnötsolja
  • bruna senapsfrön alt. sanchopeppar
  • 50 g grönpeppar rostade
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.