annons

[the_ad_group id=”1504″]

Mikael Goranssons recept med Fazer Surdeg

Mikael Göranssons recept med Fazer Surdeg

Förberedelser 20 minuter
Tillagningstid 40 minuter
Total tid 1 timme
Portioner 1 Portion
Fazer Surdeg med gratinerad chèvre på en bädd av dijonblandad fänkål- och ruccolaslaw, toppad med smörstekt torkat äpple, valnötter och grönkålschips.

Ingredienser
  

  • 30 g apelsiner
  • 20 g ugnsbakad vitlök
  • 20 g hackad salladslök, enbart det gröna
  • 10 g fryst eller färsk mango
  • 1 g salt
  • 100 g havtornspuré
  • 10 g riven morot
  • 15 g grönpeppar
  • 3 g vitvinsvinäger
  • 10 g smör
Skriv ut receptet

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.