annons

2

Chili- & lime-tacos i rödbetstortilla

Fräsh lime och chilli smak på vegetariska bitar i rödbetstaco med tillbehör och sallad.

Portioner 4 portioner

Ingredienser
  

Tacofärs med quinoa

  • 2.5 dl röd quinoa
  • 5 dl vatten
  • 0.5 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk olja
  • 1 påse Santa Maria Taco Spice Mix

Tillbehör

  • 1 paket Santa Maria Tortilla Beetroot Medium
  • 150 g blandsallad
  • 150 g majskorn
  • 1 st avokado
  • 1 ask cocktailtomater
  • 1 bunt rädisor
  • 2 dl gräddfil
  • 1 burk Santa Maria Dip Nacho Cheese Style
  • 1 burk Santa Maria Pineapple Salsa medium 230 g
  • 0.5 st honungsmelon

Instruktioner
 

  • Koka quinoa i vatten med grönsaksbuöljong ca 15 minter.
  • Rör ner olja i quinoan och bred ut de kokta fröna på en ungsplåt.
  • Rosta i ugnen, 225°C ca 15 minuter. Rör om en gång under tiden.
  • Ta ut plåten och rör i tacokryddan.
  • Servera som tacofärs i rödbetstortilla med valfria tillbehör.
Skriv ut receptet

relaterat

Quorn Vegan Nugget bowl
Bowl

Quorn Vegan Nugget Bowl

Man kan kalla det bowl men det kan lika gärna heta matig sallad. Oavsett vilket så är det en perfekt bas föratt servera med veganska

Vegan Crunchy Fillet Burger
veganskt

Vegan Crunchy Fillet Burger

Ofta är det enkla det godaste! Servera Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd medvegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.