Fräsh lime och chilli smak på vegetariska bitar i rödbetstaco med tillbehör och sallad.
Servings 4 portioner
Ingredients
Tacofärs med quinoa
- 2.5 dl röd quinoa
- 5 dl vatten
- 0.5 st grönsaksbuljongtärning
- 1 msk olja
- 1 påse Santa Maria Taco Spice Mix
Tillbehör
- 1 paket Santa Maria Tortilla Beetroot Medium
- 150 g blandsallad
- 150 g majskorn
- 1 st avokado
- 1 ask cocktailtomater
- 1 bunt rädisor
- 2 dl gräddfil
- 1 burk Santa Maria Dip Nacho Cheese Style
- 1 burk Santa Maria Pineapple Salsa medium 230 g
- 0.5 st honungsmelon
Instructions
- Koka quinoa i vatten med grönsaksbuöljong ca 15 minter.
- Rör ner olja i quinoan och bred ut de kokta fröna på en ungsplåt.
- Rosta i ugnen, 225°C ca 15 minuter. Rör om en gång under tiden.
- Ta ut plåten och rör i tacokryddan.
- Servera som tacofärs i rödbetstortilla med valfria tillbehör.