annons

Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Det här receptet är hämtat ur boken Grönsaker A-Ö av Paul Svensson, Bonnier Fakta 2020.

Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Ingredients
  

  • 3 st små fänkål med dill
  • 2 st silverlök
  • ¼ dl olivolja
  • ½ dl olivolja
  • 50 g smör
  • 250 g ricotta
  • 80 g svarta oliver urkärnade
  • 2 ark smördeg
  • 2 msk sherryvinäger
  • ½ st citron
  • salt
  • svartpeppar
Print Recipe

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.