annons

Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Det här receptet är hämtat ur boken Grönsaker A-Ö av Paul Svensson, Bonnier Fakta 2020.

Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Ingredienser
  

  • 3 st små fänkål med dill
  • 2 st silverlök
  • ¼ dl olivolja
  • ½ dl olivolja
  • 50 g smör
  • 250 g ricotta
  • 80 g svarta oliver urkärnade
  • 2 ark smördeg
  • 2 msk sherryvinäger
  • ½ st citron
  • salt
  • svartpeppar
Skriv ut receptet

relaterat

annons

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

  • Skny Btch

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.