Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Tarte flambée med fänkål och olivricotta

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

annons

Det här receptet är hämtat ur boken Grönsaker A-Ö av Paul Svensson, Bonnier Fakta 2020.

Ingredienser
  

  • 3 st små fänkål med dill
  • 2 st silverlök
  • ¼ dl olivolja
  • ½ dl olivolja
  • 50 g smör
  • 250 g ricotta
  • 80 g svarta oliver urkärnade
  • 2 ark smördeg
  • 2 msk sherryvinäger
  • ½ st citron
  • salt
  • svartpeppar
Skriv ut receptet

relaterat

Nyhetsbrev

Ta del av recept och nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

annons

annons

Nyhetsbrev

Ta del av nyheter före alla andra, anmäl dig till nyhetsbrevet nedan!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du våra allmänna villkor och vår personuppgiftspolicy.