50ml Åhus Akvavit
- 20ml rabarber-cordial (70% socker, 30% färskpressad rabarber)
- 15ml färskpressad citron
- En skvätt grapefruktbitter
- Tonic
- Skakas med is och serveras i highballglas. Toppas med tonic.
- 60ml Åhus Akvavit
- 40ml färskpressat grönt äpple
- 20ml färskpressad citron
- 20ml sockerlag
- 2 skvättar selleribitter
- Skakas med is och serveras i cocktailkupa alternativt ett martiniglas. Garnera med hyvlad selleri.
- 50ml Åhus Akvavit
- 20ml färskpressad lime
- 20ml sockerlag
- 40ml gurkvatten (centrifugera en halv skalad gurka)
- Blandas direkt i glas över krossad is alternativt skakas och serveras över krossad is.
Akvaspritz
- 50 ml Åhus Akvavit
- Rosmarin-shrub
- Rosmarinkvist
- Tonic
- Blandas i stort vinglas med mycket is likt en gin och tonic.